Zwart Neukt Blond - Blacks on Blondes - Hardcore Interracial
MOVIE 1 MOVIE 2 MOVIE 3
Bekijk onze gratis Trailer klik hier om de film te starten
* Interracial
* Ebony
* Blacks
* Indian
* Asians
* Ethics
* Brazilian
* Marokaans
* Hindoe
* Multi Cultuur

* Films en Foto`s
* Sandra & Kelvin *
Mijn Grote Bruine Vriend!
De eerste keer dat ik zijn pik zag... Ja toen schrok ik me eigen te pletter!! Wat een 'joekel' dacht ik die past nooit in mijn kutje. Maar Kelvin was heel lief en geduldig en heel langzaam heeft hij mijn nauwe kutje opgerekt met zijn grote zwarte worst. Maar sinds die dag kan ik er geen genoeg van krijgen.. Dat heerlijke volle gevoel maakt me helemaal gek! Ik kom met een paar stoten van zijn pik al gillend klaar en daarna wil ik alleen maar meer.... Kom kijken naar Sandra & Kelvin »
DOWNLOAD
* Millie & Winston *
Mijn 24 CM Zwarte Vriend!
Millie verteld vol trots over Winston, Ze hebben elkaar ontmoet in een asielzoekers centrum waar Millie als vrijwilligster klusjes deed. Het was liefde op het eerste gezicht verteld ze lachend. En ik had wel een horen vertellen dat donkere mannen groter geschapen waren, nou ik kan je vertellen dat dat echt zo is! Winston zijn pik is zo groot en zo heerlijk dik dat had ik nog nooit eerder gezien en gevoelt. Voor mij geen tope pik meer zegt Millie ik ga voor 100% voor zwart!
Wil je mijn geile film bekijken klik dan hier »
DOWNLOAD
* Denise & Rasta *
Mijn Favoriete Neukie!
Denise is een echte party animal! Ze wil elk weekens een andere leuke gozer oppikken in de kroeg en die mee nemen naar haar huis. En Rasta is een van haar favoriete neukies! Als ik met hem neuk verteld ze gretig dan voel ik me in de zevende hemel! Mmmm Ik word alweer geil lacht Denise, Rasta is een echte dekhengst met een heerlijke grote bruine lul verteld ze met trots. Soms heb ik na een weekend heftige seks met hem, spierpijn in mijn bovenbenen en in mijn kut! Maar dat is het me allemaal waard hoor zegt ze lachend. Kijk hier voor meer »
DOWNLOAD
  ANONIEM TOEGANG
GA HIER NAAR BINNEN